Martnasgjest

TV2-kjendis Kjersti Bergesen er martnasgjest i 2017

Årets martnasgjest er programleder Kjersti Bergesen, for de fleste godt kjent gjennom TV2 programmet ”Tid for hjem”. Her har hun i en årrekke bidratt med oppussing og innredning av norske hjem.

Bergesen er kjent som en engasjert og kunnskapsrik programleder, som deltar aktivt både i byggearbeid, planlegging og design.

Ettersmak
På årets Rennebumartna deltar Kjersti Bergesen både under åpningsseremonien, som kreativ dekoratør på design- og interiørutstillingen, og ikke minst skal hun holde et spennende foredrag med tittelen ”Ettersmak”.
— Ettersmak er det vi gjerne vil ha, det er den smaken som varer lengst og gir mersmak, sier Bergesen.
Foredraget blir avsluttet med åpning av design- og interiørutstilling, der Bergesen skal stå for den siste finishen og dekorere rommet med produkter fra utstillerne.
— Design- og interiørutstillinga er et satsingsområde under årets Rennebumartna, og vi er veldig glade for at Kjersti Bergesen både sa ja til å være martnasgjest og legge siste hånd på verket i forbindelse med denne utstillingen. Dette gleder vi oss til, sier Anne Kristine Stavne, temaansvarlig i Rennebumartnan.

 

Du vil møte Bergesen under den offisielle åpningen av årets Rennebumartna, samt at du kan få med deg et interessant foredrag på åpningsdagen fredag.

Du kan også besøke vår design- og interiørutstilling, der både lokalt næringsliv og utstillere på årets Rennebumartna deltar. Kjersti Bergesen står for den siste finishen av denne utstillingen.